Over ons:

In de eerste plaats zijn wij natuurliefhebbers en onze groenprojecten zijn niet ‘slechts werk’, eerder is het onze passie.

Als een opdracht helemaal niet bij ons past zullen wij hier eerlijk over zijn; wij zetten ons graag 100% in voor een opdracht en dat betekent dat we er dan ook 100% achter moeten kunnen staan.

Duidelijkheid brengt tevredenheid en voorkomt teleurstellingen.

Voor het aanleggen van een natuurtuin zijn kennis en ervaring vereist en dat is bij ons ruimschoots aanwezig:

Ruim 30 jaar ervaring in het groenvak, o.a. in;

– Heemtuin werk; o.a.; 5 jaar J.P. Thijssepark Amstelveen.

– Planten en tuinen-shows, binnen/ kantoor-beplantingen, decorbouw, decoraties, o.a. vele planten en tuinen beurzen, Hortus botanicus/ div. botanische tuinen/ Floriade, etc.

Voor meer foto’s zie ‘foto galerij’ boven in het menu.

En voor meer informatie volg ons op facebook en instagram:

– Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud van elk denkbare type tuin (heel klein tot heel groot), zowel voor particulieren als bedrijven, alle voorkomende werkzaamheden, met name gespecialiseerd in vijvers, wilde tuinen en rotstuinen.

– Planten kweek van vele soorten, met name ook niet alledaagse en aparte plantensoorten.

– Dierentuin, en universiteit; o.a. inrichten van habitat verblijven gifkikkers en hagedissen (vivariums en terrariums), (Amazone) aquariums en tropische tuinen; wij hebben 8 jaar tropen-ervaring opgedaan in Zuid-Amerika waarvan 6 jaar in de Amazone-jungle gewoond, daar o.a. ook tropische tuinen ontworpen voor toeristen-lodges en particulieren.

– Aquarium, Vivarium en Terrarium bouw en inrichting, tropische sèrres en binnen tuinen. (ruime kennis aanwezig op het gebied van met name amfibieën, reptielen en vissen).

Alle techniek; grondwerk/ verhardingen/ bestratingen, natuursteen, hout/ timmerwerk, elektra, metaal/ laswerk, graafmachines etc., etc. doen wij in eigen beheer.